Derrota immerescuda per a un Manresa que va gaudir de fins a sis ocasions claríssimes de gol més infinites aproximacions a l'àrea del Martinenc. Però un solitari gol de Lozano, en una de les poques rematades dels locals a porteria, va impedir als manresans poder treure quelcom de positiu de la visita a Barcelona.

El Manresa va demostrar des de bon principi que seria l'equip que es mereixeria la victòria. En els primers 10 minuts el capità Riki va tenir tres clares oportunitats de gol, que haurien d'haver avançat el seu equip en el marcador, però entre el porter Caleb i el pal ho van impedir. Però aquí no van parar les escomeses manresanes. Una vegada i una altra tant Peña com Jhony insistien per les bandes posant la pilota dins l'àrea local. Al minut 35 de partit va ser Luque, el millor jugador del Manresa en el partit d'ahir, qui va posar la pilota dins l'àrea petita però ningú la va poder empènyer a gol. En aquesta primera part el Martinenc només va inquietar una vegada la porteria defensada per Roman; va ser un xut d'Alabau que va atrapar el porter del Manresa sense problemes.

Ja a la segona part i quan només s'havien jugat dos minuts, doble ocasió del Manresa: un xut de Riki que topava en la defensa local i posteriorment Rebollo, a boca de gol i amb el cap, tampoc no va poder superar Caleb. El Manresa seguia mereixent el gol i més quan al minut 61 Luque va enviar un llançament espectacular al travesser. I de nou Luque al minut 67 es va plantar davant Caleb, però amb un toc suau no el va poder superar. Els minuts passaven i el domini manresà era absolut. Però Lozano, que feia pocs minuts que acabava d'entrar, va agafar una pilota a la zona de tres quarts del seu atac i després de superar dos defenses va fer una rematada creuada que va superar Roman i va posar l'1 a 0 definitiu. A partir d'aquest moment el partit es va travar i això no va permetre que el Manresa recuperés el fil del partit. Abans d'acabar, Jhony va veure la segona groga.