24 de novembre de 2016
24.11.2016

L'Egiba tindrà dues gimnastes als propers Special Olympics

Són Amaia Valentín, de 27 anys, i Julie Oliver Tous, de 17

24.11.2016 | 04:45
Valentín i Oliver, amb la seva entrenadora, al mig.

L´Egiba serà present als propers Special Olympics i ho farà amb dues representants. Es tracta d´Amaia Valentín, de 27 anys, amb experiència en aquest tipus d´esdeveniments, i de la jove Julie Oliver Tous, de 17. Totes dues són preparades per Cristina Jiménez i Dani Pino.
Aquest gran esdeveniment esportiu destinat a persones amb discapacitat intel·lectual tindrà lloc a Reus entre avui i diumenge. Es preveu reunir prop d´un miler d´esportistes i entrenadors procedents de disset comunitats autònomes diferents, de les ciutats de Ceuta i Melilla i de divuit països europeus convidats.

Festes prèvies

A més de l´activitat esportiva que tindrà lloc durant tots aquests dies, els Jocs Special Olympics constaran d´un acte inaugural i de cloenda i de diferents activitats lúdiques. Gràcies a això, els participants d´aquest certamen podran relacionar-se i compartir aquesta experiència des del seu quarter general de Port Aventura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

L'equip i la marea vermellenca, de la mà

El RCD Mallorca, com molts clubs espanyols, té una gran història a l’esquena. L'ascens a LaLiga Santander el 1997 va obrir una etapa d'esplendor i creixement esportiu


L'últim El més llegit