L'Athletic de Bilbao va assolir la classificació matemàtica per a la següent ronda de la Lliga Europa després de derrotar el Sassuolo en un duel trepidant (3-2). Balenziaga es va fer un absurd gol en pròpia porteria en el minut 2, però Raúl García va empatar de cap tot seguit. A la segona part, primer Aduriz i després Lekue van avançar els biscaïns i Ragusa va posar emoció al partit. Juntament amb l'Athletic també es classifica el Genk, que ahir va derrotar el Rapid de Viena per un exigu 1-0.

El Celta i el Vila-real es jugaran la classificació per a la ronda següent en una última jornada que es preveu trepidant. Els gallecs només van poder empatar ahir (1-1) amb l'Standard de Lieja. Laifis va empatar el gol de Iago Aspas, qui, a més, va ser expulsat. Els homes de Berizzo viatgen al camp del Panathinaikos en l'última jornada i han de millorar el resultat dels belgues a casa contra un Ajax que ahir va vèncer els grecs (2-0) i es va assegurar el primer lloc del grup.

Pel que fa al Vila-real, va empatar (1-1) a Zuric. Bruno va avançar els castellonencs, però Roberto Rodríguez va empatar de penal. Els d'Escribá van tenir sort de la derrota de l'Osmanlispor al camp de l'Steaua (2-1). Els turcs són líders, amb 7 punts, i els altres tres equips en tenen 6. Si el Vila-real derrota a casa l'Steaua, es classificarà. Per la seva banda, el Red Bull Salzburg, l'equip d'un Jonathan Soriano que ahir no va jugar, va quedar eliminat tot i empatar (1-1) al camp del Krasnodar.