El partit de dobles que disputaran avui Croàcia i Argentina, amb parelles encara per definir, sembla que serà decisiu per conèixer el guanyador de la Copa Davis d'enguany. Ahir va vèncer els dos números 1, Marin Cilic i Juan Martín del Potro, els números dos, Federico Delbonis, que va mantenir el partit en joc durant cinc llargs sets, i el veteraníssim Ivo Karlovic, qui, als 37 anys, va fer jugar quatre mànegues el vigent subcampió olímpic.

En el primer partit, Cilic va vèncer per 6-3, 7-5, 3-6, 1-6 i 6-2, després que el seu rival igualés el duel a dos sets davant l'alegria de l'afició sud-americana, liderada per l'exfutbolista Diego Armando Maradona. El número 6 del món no va deixar possibilitats al seu rival en l'inici de l'enfrontment, però després es va relaxar, va permetre que el seu rival entrés en l'enfrontament i va perdre el tercer i el quart sets d'una manera massa fàcil. En el cinquè, però, Cilic va imposar la seva qualitat i va vèncer clarament.

Davant l'emoció del públic croat, en el segon enfrontament, Karlovic va aconseguir 35 serveis directes, una xifra dins de les seves possibilitats. Del Potro el va vèncer per 6-4, 6-7, 6-3 i 7-6 després de tres hores i 18 minuts de joc en què tot va estar a l'expectativa de si el jugador de Tandil podia trencar el servei del seu adversari. Caldrà veure si Del Potro supleix Pella o Mayer avui en un doble en què el croat Ivan Dodig sembla l'especialista més clar de tots.