La revista Forbes ha tornat a publicar una de les seves famoses llistes, en aquesta ocasió dels esportistes que més diners han guanyat al llarg de les seves carreres, i ni Cristiano Ronaldo ni Leo Messi apareixen en ella. De fet, només un futbolista, l'anglès David Beckham, es cola entre golfistes, jugadors de bàsquet, pilots o boxadors, que ocupen els primers llocs d'aquest rànquing de milionaris.

En lloc més alt, com no, s'hi troba Michael Jordan. El millor jugador de bàsquet de tots els temps 'només' va guanyar 93 milions de dòlars en la seva carrera a la NBA -Marc Gasol en guanyarà més tan sols amb el seu últim contracte de cinc anys-, però va ser el primer i el millor a l'hora de rendibilitzar la seva imatge de marca. Així, amb 1.700 milions de dòlars, és l'esportista que més diners ha guanyat de la història, segons Forbes.

Després de Jordan arriba el torn del golf, que copa els tres següents llocs per a sorpresa de molts. Tiger Woods, com no, és el segon després de Jordan, i amb 1.650 milions de dòlars guanyats, estant encara en actiu, en breu podria enxampar 'Air Jordan'. Després de Tiger, dos golfistes menys coneguts per al gran públic, però autèntiques llegendes d'aquest esport, com Arnold Palmer (1.350 milions) i Jack Nicklaus (1.150).

En cinquè lloc hi apareix l'únic pilot de Fórmula 1 en la llista. Com no podia ser d'una altra manera, es tracta de Michael Schumacher, amb 1.000 milions de dòlars generats al llarg de la seva carrera. En sisè lloc apareix el mite dels Lakers Kobe Bryant (770), seguit molt d'a prop pels quatre restants. En setè lloc, Floyd Mayweather, únic boxador de la llista amb 765 milions de dòlars. En vuitè, un altre golfista, encara en actiu, com Phil Mickelson, amb 760.

En novè lloc s'hi troba l'únic futbolista, l'anglès David Beckham, que sobretot fora del terreny de joc va aconseguir generar una fortuna de 730 milions de dòlars. Finalment, un altre jugador de la NBA, company de Kobe Bryant durant molts anys, com Shaquille O'Neal, que es va embutxacar ni més ni menys que 700 milions de dòlars.