Les noies de Jacob Compte no van poder escurçar distàncies amb el líder de Primera Categoria Femenina, el Girona, i van acabar caient en un partit dominat per les gironines i on la portera anoienca, Laia Navarrete, va tenir feina extra i va oferir durant tota l'estona unes excel·lents intervencions als atacs de les jugadores locals.

Un gol transformat d'entrada per Vanessa Daribó, la jugadora internacional francesa, just abans d'arribar al descans donava ja un avantatge a les gironines. Malgrat els desencís, l'equip de l'Igualada no es va arronsar i va sortir a totes en la segona part.

Però tot es va complicar més en la represa quan es va encaixar un 2-0 anotat per Carla Gri. Malgrat que Laia Aullon va poder retallar distàncies, el 3-1 transformat per Laia Castro va ser definitiu.

Amb aquest resultat, les igualadines queden ja a vuit punts del líder i baixen fins a la quarta posició, superades a la classificació pel CP Manlleu i el CH Vila-Sana que queden a dos punts.

Aquest era el darrer partit de l'any. El proper no serà fins el 8 de gener contra el CP Voltregà, que va just darrera de les igualadines a la classificació, a dos punts. Durant el 2017 l'equip de Jacob Compte ha de manytenir la pugna per ser en les primeres posicions.