Albert Nualart, resident a Viladecavalls i de 40 anys, ja no és entrenador del juvenil de lliga nacional del CE Manresa. Dilluns a la nit, el director esportiu Jonathan Modesto li va comunicar la decisió, presa perquè «no encaixa en el projecte. No és res personal ni de resultats. El que volem per al CE Manresa va en una altra direcció», ha dit Modesto. També el tècnic del juvenil B (Preferent) Antonio Filgaira ha estat destituït.

Nualart, que feia sis temporades que era al CE Manresa, ha mostrat la seva decepció: «em sap molt greu, m´ha dolgut molt, sobretot perquè m´han fet fora sense arguments. És lleig el que han fet. Ningú no valora que teníem un equip per quedar últims a lliga nacional i, en canvi, l´hem modelat per mantenir la categoria, cosa que estàvem portant a la pràctica. A tot arreu on he estat, i també al CE Manresa, he aconseguint els objectius. Volen que jugui com el Barça?, això no potser, el que jo faig és treure resultats. En tot cas, si volien alguna cosa diferent en podíem haver parlat abans de prendre aquesta decisió tan dràstica i personal. No m´han donat opció de provar-ho. Sigui com sigui, estic molt satisfet de la meva feina al CE Manresa; els resultats salten a la vista. Ningú no recorda ara l´estiu que vam passar amb Enric Moreno perquè ens van prendre molts jugadors...».

El lloc d´Albert Nualart (tenia Josep Antoni Medina com a ajudant) serà ocupat per l´entrenador brasiler Fábio Giuntini Santiago, exjugador del Reus i procedent del Primavera, de la Tercera Divisió brasilera, que podrà debutar diumenge al Nou Estadi davant el Barça B que entrena el tècnic resident a Manresa Quique Álvarez. El lloc d´Antonio Filgaira serà ocupat per Carlos Cazorla, extècnic del Can Parellada.