L'Espanyol va tornar a guanyar tres jornades després amb un triomf còmode contra el Granada a Cornellà-el Prat, que es va sobreposar de falta directa al primer gol local, però es va apagar davant el 3-1 just després del descans gràcies a la inspiració i entrega dels blanc-i-blaus.

José Antonio Reyes va fer el primer gol del matí al minut 11 amb un xut de qualitat que va entrar per l'esquadra. El guió semblava clar, però una acció d'estratègia el va trencar. Al minut 22, una falta sobre la línia de la frontal de l'àrea va suposar l'empat. Pereira va enganyar la barrera i va disparar quan la muralla de l'Espanyol havia saltat. Tot i això, l'Espanyol va seguir dominant i al minut 32 Piatti posava el 2 a 1. Marc Navarro, que debutava a Primera, va fer el 3-1 amb una fuetada.