L'Igualada Calaf Grup va saber aconseguir una molt important i treballada victòria a la pista del Lloret Vila Esportiva (1-3), en un enfrontament en què l'equip de l'Anoia va ser el dominador durant la majoria del matx.

Els jugadors visitants, ahir dirigits per Carles Piernas (Ferran López estava sancionat per les protestes del matx davant el Manlleu), van ser els clars dominadors als primers minuts del partit, mentre que els homes locals van basar el seu joc a defensar-se i intentar aprofitar algun contraatac. Els igualadins es van avançar al minut 14, en què Emmanuel Garcia va assistir Met Molas, que va superar el porter Ferran Serra. Només tres minuts més tard els visitants van fer el segon gol mitjançant Sergi Pla. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb la sensació que el partit estava molt controlat.

En la segona meitat els jugadors de Lloret van retallar distàncies amb una diana de Xavi Sule, que va transformar una falta directa. Tot seguit, els arlequinats van tornar a fer ús de les seves armes ofensives i no es van precipitar en cap acció. En el tram final del duel, els locals van substituir el porter per al cinquè home per tal de buscar l'empat, però no els va sortir bé, ja que Emmanuel Garcia va recuperar una pilota i, en una acció solitària des de mitja pista, va sentenciar el matx amb el tercer gol igualadí i va donar uns tres punts molt importants al seu equip, que en les properes jornades tindrà quatre compromisos complicats.