L'Avinent CA Manresa es va proclamar campió de Catalunya de cros curt per clubs en categoria femenina en la competició celebrada a Riudellots de la Selva. La cursa, que es va celebrar en unes condicions meteorològiques adverses, amb fred, vent i un circuit enfangat, va tenir el club manresà com a primer classificat amb 31 punts, seguit del CA Granollers (40) i el CA La Sansi (78), que van completar el podi.

Individualment, de l'Avinent CA Manresa, la banyolina Marina Guerrero va ocupar la tercera posició en una cursa que va tenir com a guanyadora Montserrat Mas, del FC Barcelona, seguida de Laia Andreu (CN Granollers). També van puntuar Najwa Chouati (6a), Aniria Mata (9a) i Alba Gallardo (13a); i també van tenir una bona actuació Ester Guerrero, Lorena Cubillas i Júlia Gonfaus.

Per la seva part, les components del JAB Berga van asollir una destacada quarta posició que també els dóna dret a participar en el Campionat d'Espanya. Hi van ser: Vanesa Chirveches, Marta Castillejo, Núria Cascante, Aina Picas, Ester Reguant i Lídia Pons.