L'Alabès n'ha tingut prou amb tres minuts d'inspiració a l'anada per eliminar un equip de Segona Divisió a la Copa del Rei. Els dos gols d'Ibai Gómez en el descompte del primer partit, al municipal de Santo Domingo, han estat suficients perquè els de Vitòria fessin bo el pronòstic i hagin arribat a les semifinals de Copa. El partit d'ahir, a Mendizorroza, gairebé va sobrar perquè els madrilenys no van aconseguir cap gol que fes pensar en una remuntada.

De fet, la gran oportunitat dels visitants, ahir, va arribar amb dues jugades seguides de Nélson i de Víctor Pérez, però el porter Ortolá i el mig Daniel Torres, en funcions defensives, van evitar el gol. A la segona meitat, l'entrenador local, Mauricio Pellegrino, va fer canvis, però va evitar que sovintegessin les arribades de l'Alcorcón, sobretot amb una rematada d'Elguezabal i un xut d'Álvaro Giménez. Veient que no marcava, l'Alcorcón va abaixar els braços i els bascos van disposar d'un parell d'arribades amb les quals encara haurien pogut guanyar el partit.

Sentenciat a Ipurua

A part del Celta-Reial Madrid, avui a les 19.15 hores (BeIN La Liga) es disputa un altre partit de quarts de final. No sembla que hi hagi d'haver gaires sorpreses entre l'Eibar i l'Atlètic de Madrid, sobretot després del 3-0 aconseguit pels matalassers en el partit d'anada al Calderón. És probable que tots dos tècnics facin rotacions en els onzes tipus.