El Reial Madrid va aconseguir ahir una treballada victòria en una de les pistes més complicades del continent, la del Brose Baskets, impulsat pels punts de Sergi Llull i de Jaycee Carroll. Els blancs tenen entre cella i cella poder acabar en primera posició la fase regular, i amb triomfs com el d'ahir ho tenen més a prop, ja que el CSKA de Moscou, el líder, havia caigut dimarts a la pista del Zalgiris Kaunas.

En el duel d'ahir, els blancs van dur sempre la iniciativa, però amb avantatges curts. El Brose, que s'ha fet un fart de perdre partits per curtes diferències de punts, va mantenir-se amb possibilitats gràcies a les anotacions de Causeur i de Miller. De fet, els quatre punts de diferència amb els quals el Madrid va arribar a l'últim minut (83-87) van ser eixugats per Strelnieks i Zisis, però Llull, primer amb dos tirs lliures i més tard amb una cistella en l'últim segon, va donar la victòria a la formació de Pablo Laso.

El Barça perd Renfroe

D'altra banda, el Barça Lassa va anunciar ahir una nova lesió. En aquest cas, es tracta de la del base nord-americà Alex Renfroe, que té una afectació al bessó de la cama esquerra i estarà entre sis i vuit setmanes de baixa. Això obligarà els blaugrana a fitxar, ja que Renfroe no podrà actuar en la propera Copa del Rei.