El Celta va eliminar el Madrid en empatar a Balaídos i fent valer la victòria per 2 a 1 al Bernabéu, en un partit d'infart i amb atacs i contraatacs d'ambdues bandes.

El Celta va començar amb un guió previsible, tancant-se al darrere, deixant el domini de la pilota al Madrid i buscant els contraatacs amb la mobilitat de Iago Aspas i la velocitat de Bongonda. El Madrid dominava però no arribava a la porteria de Sergio Álvarez, exceptuant una doble ocasió claríssima de Ronaldo, que va rematar de cap al travesser, i el rebot li va caure un altre cop a ell, i va enviar la pilota un altre cop al pal. Minuts més tard, Danilo feia un mal refús i li queia a pilota a dins l'àrea a Aspas, que en comptes de xutar va preferir fer una passada a Guidetti que va quedar curta. El Madrid estava llanççat a l'atac i el Celta contraatacava, tenint ocasions més clares. Al 39, Casilla feia una bona aturada a un xut de guidetti en un mà a mà, i minuts més tard, feia una altra aturada de mèrit en un xut de Marcelo Díaz des de la frontal, en un avís del que seria el gol local. En un magnífic contraatac, Guidetti tornava a enviar la pilota al cos de Casilla en l'un contra un, però el rebot dle porter tocava amb danilo, que enviava la pilota al fons de la xarxa, amb el Celta anant al descans amb un avantatge d'1 a 0.

En la represa el guió va ser idèntic, però no va ser fins a una jugada a pilota parada que el madrid va empatar amb una falta directe de Ronaldo. Ramos, uns minuts després, podria haver fet el segon, però el seu cop de cap se'n va anar fora per ben poc. El Madrid apretava i el Celta patia, però en una jugada aïllada, Wass feia el segon gol local i sentenciava l'eliminatòria, tot i que el Madrid va tornar a posar la por al cos als gallecs amb un gol de Lucas Vázquez en la sortida d'un còrner.