L'Eibar va derrotar un Deportivo molt actiu en un partit boig d'anada i tornada en el qual va decidir Sergi Enrich. El davanter va assistir Adrián perquè, en el minut 4 i en un gran xut, marqués l'1 a 0. Deu minuts més tard, es van canviar les tornes i el migcampista va assistir Enrich perquè fes el segon. Colak, amb un cop de cap, va escurçar distàncies per un Deportivo amb un hiperactiu Andone i que no va deixar d'intentar-ho. En la represa, el porter Yoel va desbaratar tres ocasions claríssimes del Deportivo, que quan estava millor va rebre una galleda d'aigua freda en un gol que Sergi Enrich, totalment sol després d'un rebuig d'un córner, va servir en safata de plata a Lejeune perquè fes el tercer.

El Celta guanya el Leganés (0-2)

Amb gols de Lemos (min 33) i Guidetti de penal (min 66), el Celta va arrodonir la seva classificació per a les semifinals de la Copa del Rei en guanyar el Leganés a domicili (0-2). Amb aquests tres punts, els gallecs s'acosten a les places europees i, en canvi, els madrilenys ronden les posicions de descens a Segona Divisió.