El Sala 5 Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la pista d'un potent Catgas B, un dels millors equips de la categoria, que es va imposar per un resultat de 5-1.

En la primera meitat els jugadors locals van dominar completament el joc, mentre que els martorellencs es dedicaven a defensar-se i a intentar sortir al contraatac. Tot i la clara superioritat, els jugadors de Santa Coloma de Gramenet no van poder inaugurar el marcador fins quan faltaven sis minuts per arribar a la mitja part, i ho van fer gràcies a una diana de David Álvarez.

Als cinc primers minuts de la segona meitat els homes locals van anar per feina i van fer el segon gol mitjançant el porter Abraham, i el tercer, que va anotar Loinaz en una jugada d'estratègia. Tot seguit, el Catgas va seguir fent gala del seu bon joc combinatiu i, tot i fallar un doble penal, va aconseguir dos gols més per mitjà de David Álvarez i Loinaz, un dels quals de doble penal. Als darrers minuts del duel, Solana va fer el gol de l'honor dels del Baix Llobregat Nord amb una rematada de cap.