El tècnic de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, es va mostrar ahir confiat que el davanter equatorià Felipe Caicedo «tractarà de superar-se en la segona volta i nosaltres ens n'aprofitarem». Ho va dir després que l'atacant no hagi pogut sortir en el mercat d'hivern amb destinació a Vila-real, com semblava que passaria, i entrés ahir a la convocatòria del primer partit de la jornada de dissabte, aquest migdia, a la una, al camp del Màlaga.

L'Espanyol arriba al partit en un bon moment, després d'haver derrotat el Sevilla la setmana passada, però no es fia d'un equip que, malgrat que encara no ha guanyat amb el nou tècnic, Marcelo Romero, «és explosiu, amb laterals molt intensos i bones desmarcades en atac». Tot i això, «intentarem reduir-lo i proposar el nostre pla» en el duel d'avui.

A part de la inclusió de Caicedo, el més interessant de la llista espanyolista és l'exclusió d'Álvaro Vázquez, per motius tàctics, i del central costa-riqueny Óscar Duarte. Tampoc no van viatjar els lesionats Víctor Sánchez, Javi López, Leo Baptistao i Pape Diop, que va tornar amb molèsties de la Copa d'Àfrica.

Pel que fa al Màlaga, que fa set jornades que no guanya, amb quatre derrotes consecutives, torna Miguel Torres, recuperat d'un problema muscular, i van entrar a la llista el nou fitxatge José Rodríguez i el marroquí En-Nesyri. En canvi, no jugarà Recio, lesionat durant unes quantes setmanes.

En la jornada d'avui, l'Atlètic de Madrid rep el Leganés al Calderón amb un pronòstic positiu, tot i que té un ull posat en la tornada de Copa, i el València, que ha recuperat un bon nivell de joc, tot i la darrera derrota, rep l'Eibar, un dels conjunts més difícils de batre de la categoria.