El FC Barcelona ha anunciat avui que recorrerà al Comitè de Competició la targeta groga que va veure Sergio Busquets i la segona que va rebre el davanter Luis Suárez durant el partit de tornada de semifinals de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid, disputat ahir al Camp Nou.

Segons consta en l'acta arbitral del partit redactada per l'àrbitre Gil Manzano, Suárez va veure la segona groga en el minut 90 "per impactar amb el braç contra un jugador adversari (Koke) de forma temerària en la disputa d'una pilota".

El davanter uruguaià es va mostrar indignat, a la conclusió del partit, per la seva expulsió que, en principi, li impedirà disputar la final de Copa.

"Ni tan sols ha estat falta. Només m'he girat i semblava que el defensa era el que volia. Ric de l'expulsió, són coses que no tenen explicació. Ja sabem com funciona això", va manifestar.

Busquets, de la seva banda, va rebre la groga en el minut 95 "per desplaçar la pilota del lloc on s'anava a realitzar una posada en joc, en senyal de disconformitat", segons Gil Manzano.

El Barça al·legarà que la pilota que va allunyar el jugador no va ser, com va apuntar l'àrbitre, amb la qual s'estava disputat el partit, sinó una altra que acabava d'entrar en el camp.