Aquest darrer cap de setmana es va celebrar la primera prova de la Copa Catalana d'Endurades, i la va acollir la població de Tossa de Mar. Es va preparar un circuit amb un tram cronometrat de més de 4 minuts, que va ser tècnic i molt ràpid. La crono va ser més curta que el tram i amb un terreny en perfectes condicions. Dins de la categoria sènior A, cal destacar l'actuació del surienc Rafa Garcia (FE 350), que va mantenir un pols molt viu amb Jordi Figueras; finalment, el bagenc va ser segon, lloc que va ocupar tant en la seva categoria com a l'escratx de la prova. El tercer classificat va ser Gerard Salavedra.

L'Husvarna Motos Bordoy, l'equip al qual pertany el pilot bagenc Rafa Garcia, va tenir en la categoria sènior B força inscrits. El millor classificat a Tossa va ser Jordi Cruset (TE 250), desè. Aleix Canyellas va ser 16è; Àlex Casanova, 23è;, Albert Casas, 27è; Enric Gras, 57è; i David Arjona, 58è. Quant a Albert Santamaria es va haver de retirar. En sènior C, Xavier Berges va ser vuitè i M.A. Coca, 29è.

En fèmines, Alba Vilaplana (TE 250) va començar l'any guanyant, com havia fet el 2016. Pel que fa a veterans, Salvador Badia va ser 23è en el grup de 40 anys, i Carlos López (50) va ser penalitzat malgrat vèncer en totes les especials.