Els cadets del Catalana Occident van encaixar una nova derrota i ja en sumen cinc de consecutives; aquesta vegada a casa contra el Platges de Mataró (65-77).

Tot i les cinc baixes importants que patien els bagencs, tot apuntava que el matx seria disputat, ja que fins al minut vuit del primer quart, l'electrònic mostrava un equilibrat resultat. Va ser aleshores quan un parcial de 0-9 va sentenciar el duel. Al segon període va arribar la reacció dels manresans, que van encarar la mitja part amb només sis punts per sota. La segona meitat va ser pels visitants, que es van posar les piles i van augmentar la distància fins a 19 punts; l'esforç dels locals però, va acabar reduint-la fins a 12 punts.