La vaga d'ànims silents que va fer ahir la penya dels Dracs, que és la banda sonora dels partits que juga el Barça (no paren d'animar ni un instant), va deixar que l'ambient del Palau Blaugrana es decantés de la banda d'uns aficionats de l'ICL molt més sorollosos que els abonats habituals al pavelló (hi havia 3.400 especadors). Amb els penyistes locals enfadats amb els seus jugadors, els que més es van fer sentir van ser els seguidors de l'ICL, els que van viatjar ahir amb l'autocar organitzat pel club i els que es van desplaçar a Barcelona pel seu compte.

A la llotja, el president de l'ICL Manresa, Jaume Arnau, assumia la representació de l'entitat. Allà es va trobar amb l'expresident del club del Congost i ara portaveu del FC Barcelona, Josep Vives.

Vives va estar en un lateral de la llotja, al costat dels directius del Barça de bàsquet que van tenir un dia més tranquil, sense xiulets ni mocadors com als últims partits de l'equip al Palau. Entre d'altres, hi eren Joan Bladé (responsable de la secció), Joan C. Raventós i el secretari tècnic, De la Fuente.