? Les comarques de la regió central també van tenir atletes participants. Manel Deli va ser el manresà que va quedar en millor posició. Va aconseguir una meritòria 49a posició amb un temps de 1:11:39. Mario Terre, també de Manresa, va classificar-se al 104 lloc (1:14:32). Representant al Club Atlètic Igualada, Daniel Segura va obtenir la 164a posició (1:16:45) i Xavi Perdiguer la 357a (1:20:48). El Berga també va tenir corredors a la prova. Els més destacats van ser: Rubén Arias (1:32:25), Joan Closa (1:34:33) i Roly Vergara (1:36:40). Per altra banda, procedent del Moianès, l'atleta Enric Bertolín va aturar el cronòmetre amb un registre d'1:50:41. Del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sara Aliaga no va poder baixar de les dues hores per molt poc (2:00:54). De la mateixa entitat, Òscar Gisbert va fer 2:02:58.