El Sevilla i l'Atlètic de Madrid, els dos equips que descansaran entre setmana perquè no juguen Champions fins la que ve, van patir ahir per guanyar els partits respectius. Als andalusos els va servir per continuar a dos punts del Barça i a tres de virtuals del líder i als matalassers, per recuperar la quarta posició que divendres li havia pres la Reial Societat.

Per la banda del Sevilla, va ser un suplent habitual, l'argentí Correa, qui va donar la victòria (0-1) al camp d'un Las Palmas que no coneixia la derrota com a local. Els canaris es van estavellar contra un Sergio Rico que, a més, va iniciar la jugada del gol, amb prolongació d'Iborra i gol de Correa. L'equip de Setién, a més, va reclamar dos possibles penals.

Pel que fa a l'Atlètic, va remuntar dues vegades davant d'un Celta que es va avançar mitjançant Cabral, després d'un mal rebuig de Moyá. Torres va igualar de xilena, tot i que després va fallar un penal. Guidetti va fer l'1-2 a la represa, però al tram final, Carrasco i Griezmann van anotar els gols de la victòria.

Abans, l'Sporting es va reenganxar a les possibilitats de salvació. Un gol del lateral Canella, amb errada del porter Herrerín, situa en dificultats els madrilenys. Al migdia, espectacle lamentable del col·legiat Bikandi Garrido a Vila-real, on el Màlaga es va avançar mitjançant Charles. El col·legiat es va empassar un penal al mateix davanter, se'n va inventar un que va transformar Bruno i va expulsar injustament Soriano.