La formació veterana de l'Avinent Manresa es va proclamar subcampiona d'Espanya en ocupar la segona posició final en el campionat d'Espanya de clubs en pista coberta que es va disputar a Antequera (Màlaga).

Les manresanes van quedar segones amb un total de 62 punts, set menys que les campiones de Barcelona Atletisme (69) i sis més que les terceres, les atletes de Durango Kirol Taldea (56). Una desqualificació de l'atleta manresana Sílvia Cortés en la sortida dels 60 metres llisos va reduir les opcions al títol, i només una acurada actuació va empènyer l'equip manresà fins al segon lloc.

María Dolores Jiménez, Àngela López, i Loles Vives es van proclamar campiones individualment en les seves modalitats. Jiménez en els 800 metres llisos amb una marca de 2 minuts, 24 segons i 84 centèssimes, López en els 60 metres tanques amb 9''26 i Vives en salt de llargada, amb un registre de 4,45 metres. Àngela López també va quedar segona als 200 metres llisos amb una marca de 26''45. Eulàlia Torrescasana va ser subcampiona en els 400 mll amb 1'02''38, igual que Manuela Martínez (2'24''84) que també va quedar en segon lloc en els 1.500 metres llisos. Lourdes Rossinyol va ser subcampiona en llançament de pes amb 9,80 metres i Carme Bes va ser la setena en salt d'altura, amb una marca de 1,29 metres. Bes, Jiménez, Cortés i Torrescasana van culminar el campionat proclamant-se campiones en els 4x200 metres, amb 1'58"94.