L'Igualada FHCP va superar sense gaires problemes el Club Olesa Patí, en un partit on van sortir amb la concentració i intensitat necessàries per superar un equip que es troba en la penúltima posició de la taula, però que lluita per totes les pilotes durant tot el partit. Les igualadines van arribar al descans amb un clar cinc a zero a favor i en la segona es van dosificar per acabar amb el 7-1 final.

Amb aquest resultat, les igualadines es col·loquen terceres, a cinc punts dels dos primers classicats, el CH Vila-sana i el Girona CH, que van guanyar els seus respectius partits. El proper partit serà a la pista exterior de l'HC Palau de Plegamans divendres que ve, a les 21.45 h.

Derrota d'infart

Partit d'infart i dura derrota per al Nítidus IFHCP, que, dos minuts abans del final, guanyaven un matx apassionant pel seu ritme, intensitat i ocasions.

El partit va estar molt igualat en tot moment i la victòria anava d'un equip a l'altre. Si bé en els darrers segons del matx, amb empat a tres, les igualadines van tenir la seva ocasió per marcar el gol que desequilibrés el resultat a favor, el contraatac posterior el va aprofitar l'Alpicat per marcar el gol de la victòria amb el marcador del temps a zero i l'àrbitre xiulant el final del partit.