El Manchester City de Pep Guardiola va ser incapaç de marcar un gol al Huddersfield, de segona categoria, i buscarà la classificació per als quarts de final de la Copa d'Anglaterra en el desempat (replay), que jugarà a l'Etihad Stadium.

El conjunt citizen, que dimarts rebrà el Mònaco en els vuitens de final de la Lliga de Campions, no va poder solucionar el compromís coper. Guardiola va dosificar la seva plantilla i va afrontar el xoc sense jugadors com De Bruyne, Sterling o Sané, que van quedar a la banqueta, i David Silva no va ser ni convocat.

El Lincoln, de la cinquena categoria del futbol anglès, va aconseguir la classificació per als quarts de final de la FA Cup després d'imposar-se al Burnley, de la Premier, per 0-1. Un gol de Sean Raggett un minut abans del final va donar la classificació al Lincoln, el primer equip aficionat que arriba tan lluny en la competició des de fa 103 anys .

Els gols dels espanyols Pedro Rodríguez i Diego Costa van portar el Chelsea al triomf al Molineux Stadium davant el Wolverhampton (0-2) per segellar la seva classificació. El Wolverhampton, que milita a la segona categoria anglesa, va mantenir el tipus durant una hora. Però, al minut 65, un atac que va culminar amb un centre de Willian va ser aprofitat per Pedro, que va avançar els visitants. Els wolves van buscar l'empat, però el conjunt londinenc va sortir il·lès de l'entusiasme local. Ja en el temps afegit, Costa va recollir una pilota perduda dins de l'àrea per sentenciar el xoc.

Qui no serà als quarts serà el vigent campió de la Premier, el Leicester, que va perdre en el temps afegit per un gol del jamaicà Shaun Cummings, del Milwall, de tercera divisió i que va jugar la segona part amb un jugador menys.