El britànic Mo Farah, quatre vegades campió olímpic, va aconsegir la seva última victòria de pista coberta després de guanyar els 5.000 metres a Birmingham (Regne Unit). L'atleta britànic va establir un nou rècord d'Europa amb un temps total de 13 minuts, 9 segons i 16 centèsimes. L'antic rècord el posseïa el mateix Farah, amb un temps de 13 minuts, 10 segons i 60 centèsimes.

El britànic, de 33 anys, va superar en un final molt disputat l'atleta de Bahrain Albert Kibichii Rop (13:09:43) i el francès Morhad Amdouni (13:10:60). El nou plusmarquista té previst retirar-se aquest mateix any després dels mundials de Londres, a l'agost. «Ha estat increïble el suport del públic, i encara no em crec que aquesta hagi estat la meva última cursa en pista coberta», comentava Farah al final de la prova. La jamaicana Elaine Thompson, campiona olímpica dels 100 i 200 metres, va ser la millor en els 60 metres, amb una marca de 6.98.

El sud-africà Godfrey Mokoena va guanyar els salts de longitud amb un registre de 7.99 metres, el txec Pavel Maslak va ser de llarg el millor en els 400 i Erik Kynard es va imposar en l'alçada amb 2.31.

Entre les noies va brillar Laura Muir, que es va imposar en els 1.000 metres amb un nou rècord britànic (2:31:93). La polonesa Joanna Jozwik va tancar la temporada de pista coberta invicta en els 800 amb un temps de 2:01:12.