Aquesta matinada es disputarà el partit de les estrelles i que servirà per tancar l'All-Star 2017 que s'està disputant a Nova Orleans. La Conferència Oest, amb el pivot català Marc Gasol, sortirà com a favorita. Per al jugador dels Memphis Grizzlies, serà la seva tercera aparició en un All-Star.

Gasol assegura que «ho afronto amb molta ilusió, amb ganes de passar-m'ho bé i de representar els Grizzlies i la ciutat de Memphis, que tant suport m'ha donat aquest any». El santboianès no va poder jugar l'últim partit de les estrelles, ja que va passar pel quiròfan per resoldre una greu lesió que es va fer al peu dret.

D'altra banda, ahir es va disputar el partit amb els millors jugadors de primer i segon any nascuts als Estats Units contra el combinat de la resta del món. Els jugadors americans es van veure superats per un ampli 141-150 davant de l'equip del mallorquí Àlex Abrines i de l'espanyol Willy Hernangómez. Abrines va anotar 3 punts i va repartir 1 assistència amb 13 minuts de joc. Hernangómez va sumar 2 punts, va capturar 6 rebots i va dónar 1 assistència en 15 minuts.

Jamal Murray, base dels Denver Nuggets, va disputar un partit estel·lar i va ser nomenat MVP de la final després d'anotar 36 punts i repartir 11 assistències. El jugador canadenc va acabar amb un efectiu 9/14 en triples.