Un brillant partit d'Isco va il·luminar la victòria del Reial Madrid contra l'Espanyol (2-0) amb dues assistències a Álvaro Morata i a Gareth Bale que van ser suficients per emportar-se tres punts i fer un altre rècord: 42 partits marcant almenys un gol.

Les aparicions d'Isco al llarg dels 90 minuts van ser clau per al conjunt blanc, que durant moltes fases del xoc es va encallar davant un rival que no va voler jugar gaire. El migcampista malagueny, amb dos cops de geni, va segellar el destí del partit, en el qual va reaparèixer per les rotacions de Zidane. Necessitava donar descans a alguns jugadors i va asseure a la banqueta James Rodríguez, Casemiro i Marcelo. Keylor Navas, Benzema i Modric no van ser ni convocats. I Sergio Ramos, amb un problema al maluc, també va quedar a la grada. Amb aquest guió, el tècnic francès va posar fins a set cares noves a la gespa.

Poc futbol

Tot i que en tot moment va tenir controlat el partit, el Madrid no estava còmode davant un rival que va decidir tancar-se al seu camp per sortir al contraatac. Llavors, va aparèixer Isco, que des del principi del duel havia mostrat alguns centelleigs, per explotar definitivament amb una passada perfecta al capdavant de Morata.

Aquest gol va tranquil·litzar els blancs, però no va sentenciar el partit fins l'entrada de Bale, que va reaparèixer després de 88 dies fora del terreny de joc per lesió, i en va tenir prou amb 12 minuts sobre la gespa per marcar el segon i definitiu gol, en una cavalcada per la banda esquerra, posterior a una magnífica assistència d'Isco, i que va definir amb un xut creuat.