L'Igualada va aconseguir una victòria vital en la seva lluita per la permanència en un partit en el qual els dos tècnics havien entrenat els equips, ahir, rivals. Edu Borrocal, ara al Vilanova, havia dirigit l'Igualada, i Dani Gimeno, de l'Igualada, havia estat al Vilanova.

A la primera part, els igualadins van fer mèrits per avançar-se en el marcador, però en el descans el resultat era d'empat a zero gols. El domini era igualadí i les ocasions també eren del bàndol visitant.

A la represa, el Vilanova es va avançar amb un gol de contracop (min 59). L'Igualada va reaccionar a temps. Eric va fer l'1 a 1 al minut 70 i ell mateix va marcar l'1 a 2, en aquest segon cas després d'una bona jugada d'Anselm.

Amb aquests tres punts, l'Igualada és tercer per la cua (representa el quart per la retirada del Jesús Maria). Els igualadins rebran l'Almacelles d'aquí a quinze dies.