L'ala-pivot Anthony Davis va reclamar el protagonisme del Partit de les Estrelles de la NBA en anotar 52 punts i 10 rebots en la victòria de la Conferència Oest per 192-182 davant la Conferència Est. Davis va acaparar tots els focus amb el seu atac de 52 punts, 10 més dels que va anotar Wilt Chamberlain i va superar una marca que havia estat vigent des de fa 55 anys.

El resultat final de 192-182 també va marcar l'anotació més àmplia en la història de la lliga i Davis li en va tenir prou amb 32 minuts a la pista de joc per imposar la seva marca i dirigir l'atac i el triomf de la Conferència Oest. L'ala-pivot de Nova Orleans, que jugava a casa, va anotar 26 de 39 tirs de camp, també nova plusmarca, però sense aconseguir triples, ni tirs de personal ni assistències. Les seves accions dins del camp de joc li van valer l'honor d'aconseguir el premi al Jugador Més Valuós (MVP). «Tots els companys van estar pendents de mi durant tot el partit i em van passar la pilota tantes vegades que gràcies a ells vaig poder aconseguir aquesta fita», va destacar. El reserva Russell Westbrook va aportar 41 punts i l'ala Kevin Durant va aconseguir triple doble de 21 punts, 10 rebots i 10 assistències, mentre que Stephen Curry també va encistellar 21 punts per a la Conferència Oest.

Bon paper de Marc Gasol

En l'atac de l'Oest, el pivot català Marc Gasol va aconseguir doble-doble de 10 punts i 10 rebots en 21 minuts d'acció. Gasol va anotar 5 de 7 tirs de camp i va lliurar vuit assistències, i només n'hi van faltar dues per aconseguir el triple doble. Per la Conferència Est, el líder de l'atac va ser l'ala Antetokounmpo, amb 30 punts. Lebron James li vadonar suport amb 23 punts i Irving va aconseguir doble doble de 22 punts i 14 assistències.