El primer equip sènior del Manresa RC es va desplaçar a la Foixarda per enfrontar-se al Gòtics B en la sisena jornada de la lliga de Primera Catalana. Els manresans s'hi van presentar amb només 17 jugadors però amb moltes ganes de mantenir la seva línia ascendent. Tot i que el partit era lent, els manresans no acabaven de portar la batuta del joc davant un equip que aprofitava les seves possessions per avançar encara que sense crear perill. La primera part va acabar amb un 0 a 12 favorable al Manresa RC.

La segona part va ser diferent, el conjunt manresà dominava i augmentava la velocitat en el joc i va ampliar el marcador fins al 0 a 22. A partir d'aquí dues expulsions visitants van fer que el Gòtics intentés aprofitar la seva superioritat però el Manresa RC va saber-se defensar. Igualat el nombre de jugadors, els de la capital del Bages van deixar el resultat final en un favorable de 0 a 34.

El segon equip sènior manresà va rebre al Congost el Martorell RC. El partit va començar de cara per als locals i ja a la primera part manaven per 38 a 0. A la represa es va mantenir la tendència favorable al Manresa RC i el matx es va acabar amb un contundent 80 a 5.

El sènior femení va jugar a fora, amb el combinat Granollers/Alella i amb la primera victòria manresana en la segona part de la lliga per 5 a 17. I els sub-18, l'equip de la Cataliunya Central va perdre a Vic contra el GEiEG (7-12)