El Manresa FS juga aquesta tarda (17 hores) contra el Peña Deportiva d'Eivissa, dos dies després d'haver-se reforçat per al tram final de la temporada amb tres elements. Es tracta de dos jugadors de pista, Kimet, que ja va entrar a la convocatòria per al partit d'avui, i Wesley, i el porter Raúl. Es tracta de dos futbolistes contrastats i d'una aposta de futur amb els quals la junta directiva vol capgirar el mal moment que viu l'equip.

Així, el Manresa FS, onzè i sis punts damunt del descens, rep un rival que es troba penúltim, tot i que dels 14 punts aconseguits, set els ha aconseguit en les seves visites, motiu pel qual és un rival més perillós del que sembla. A més, encara té un partit pendent, contra el Barceloneta, també implicat en la zona baixa de la classificació.

Per al Manresa FS, l'única baixa serà la de Gordillo, que continua lesionat. Els bagencs no han aconseguit cap punt en els cinc primers partits de la segona volta i no sumen des del 7 de gener.

Per la seva banda, el Sala 5 Martorell té un partit a vida o mort davant, precisament, del Barceloneta, que és tercer per la cua i quatre punts a sota seu. Una victòria podria allunyar la zona de descens a una distància que ja gairebé seria insalvable.