El Barça, el Madrid i el Sevilla visiten estadis complicats, en una jornada 24 de Lliga que depara moltes emocions fortes. Els de Luis Enrique jugaran al Vicente Calderón demà a les 16.15 hores, contra el quart classificat i també, de moment, aspirant al títol, l'Atlètic de Madrid. Els de Simeone, tot i no fer grans partits i tenir algunes derrotes, es manté en la quarta posició amb 45 punts, a 4 del Sevilla, a 6 del Barça i a 7 del Madrid. Els de Zinedine Zidane jugaran sabent el que han fet els seus rivals, ja que ho faran en l'últim duel de la jornada, a l'Estadi de la Ceràmica contra el Vila-real demà a les 20.45 hores. El conjunt groguet, tot i quedar eliminat de l'Europa League contra la Roma, està fent una magnífica temporada i són molt forts a casa seva i ocupen l'última posició europea de la taula. El Sevilla, per la seva banda, es jugarà mantenir-se en la lluita pel títol al Benito Villamarín avui a les 16.15 hores, contra el seu etern rival, el Betis. Els de Sampaoli s'enfronten, a priori, amb un rival assequible, però tractant-se d'un derbi sevillà, mai no se sap el que pot passar.

El València, després de vèncer el Reial Madrid en el partit ajornat d'aquest dimecres, buscarà mantenir la moral al camp de l'Alabès en el partit que estrenarà la jornada d'avui a les 13 hores. A la tarda, a les 18.30, el Leganés i el Deportivo s'enfrontaran per evitar les places de descens, i al vespre, a les 20.45 hores, el Màlaga visitarà l'Eibar. Demà l'Espanyol rebrà l'Osasuna a les 12 i l'Athletic i l'Sporting visitaran Granada i Vigo.

La Reial guanya a Las Palmas

En el primer partit de la jornada, disputat ahir, la Reial Societat es va acostar a un punt de la zona Champions en derrotar Las Palmas (0-1). Una errada de Javi Varas va permetre marcar l'únic gol a Xabi Prieto.