La versió més solvent de l'Espanyol va superar un inofensiu Osasuna amb un 3 a 0 que permet continuat somiant amb Europa i que enfonsa una mica més el quadre navarrès. Els gols de Caicedo (min 17), Jurado (min 46) i Gerard Moreno (min 90) van condemnar el cuer de la lliga, que va jugar més de 60 minuts amb deu homes per l'expulsió d'Oier (min 28).

Dos minuts després d'una primera ocasió de Gerard Moreno de cap, Caicedo va donar mostres de la seva qualitat rematadora amb un cop de cap potent (min 17). Al primer minut de la represa, i amb l'Osasuna jugant ja amb deu homes, Jurado va aprofitar un rebuig després d'un llançament de cantonada per fer el 2 a 0. Amb el partit vist per sentència, l'Espanyol continuava fent bon futbol, però sense encert de cara a porteria fins que va aparèixer Moreno per fer el tercer amb una vaselina (min 90).