El Manresa Fs va trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives amb una clara i important victòria davant la Peña Deportiva. Els manresans van demostrar des de l'inici la seva superioritat.

Els visitants, tancats al darrere, intentaven buscar els contraatacs per fer mal. Els bagencs van saber llegir molt bé la pressió rival i cada vegada aconseguien superar-la amb facilitat. Els locals van obrir el marcador als primers minuts i immediatament posaven un marge còmode amb dos gols consecutius. Es va arribar al descans amb un plàcid 3-0.

A la represa va continuar la mateixa tònica. Els visitants van reacciona, però tan sols va ser un miratge. A partir del 5-1 i quan faltaven 12 minuts per al final, la Peña Deportiva va decidir sortir amb el sistema de porter jugador. Els manresans van aprofitar aquesta situació per marcar tres gols a porteria buida. En els darrers minuts, i veient que l'equip no reaccionava, els visitants van decidir treure el porter jugador i jugar normal.

Els jugadors bagencs van ampliar les distàncies en el marcador de mica en mica fins al definitiu 11-1 al final del partit. En la propera jornada de lliga, els jugadors del Manresa Futbol Sala es desplaçaran fins a la pista complicada del Sala 5 Martorell.