El València Basket va aconseguir aparcar la ressaca de la Copa del Rei a temps i va aconseguir una treballada victòria davant un Divina Seguros Joventut que va lluitar fins a l'últim segon del partit, però va acabar caient de cinc punts de diferència (77-72).

Als primers minuts, els badalonins, liderats per Sàbat, Bogdanovic i Abalde, van dominar, però l'entrada a pista de Van Rossom i Kravtsov va despertar els locals, que van acabar el període inicial amb un punt de marge (17-16). En el segon quart, els homes dirigits per Diego Ocampo van recuperar la iniciativa i, gràcies a una brillant circulació de pilota, van obrir un forat important davant un València negat en el llançament. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb nou punts de diferència per als visitants (28-37).

En la segona meitat, el Joventut va seguir molt fort i va clavar un parcial de 0-4, però l'equip de Pedro Martínez va reaccionar i les penetracions de Sastre i Oriola van posar els valencians a només dos punts. Tot i això, els catalans van tornar a distanciar-se gràcies a la gran feina de Stutz (52-59 al final del tercer quart). En els darrers deu minuts, el València es va posar les piles i va completar la remuntada de seguida. Poc després, els badalonins se la van jugar amb el jove Dimitrijevic com a base, però els locals es van mantenir sòlids i es van endur el triomf.