El Reial Madrid, pressionat pel resultat del Barça al Calderón (1-2), va aconseguir una victòria èpica al camp del Vila-real, després de remuntar un 2 a 0 desfavorable, amb tres gols que permeten als blancs de mantenir el liderat amb un punt d'avantatge respecte al Barça però amb un partit pendent que ha de jugar a Vigo.

Després d'una primera part clarament favorable al Vila-real, malgrat el 0 a 0 al descans, es va passar a un segon temps boig. Trigueros (min 50) i Bakambu (min 56) van situar un 2 a 0 que semblava insalvable per a un Madrid que feia aigües. Zidane va reaccionar donant entrada a Isco i a Morata i els canvis van sorgir efecte. Bale primer (min 64) i Cristiano després (min 74), transformant un polèmic penal per unes mans de Bruno, i Morata en tercera instància (min 83) van donar vida a un Madrid, ahir, amb dues cares.