L'esportista de Sant Vicenç de Castellet Amaia Valentín viurà un mes de març ple de competicions de molta importància i nivell. La primera serà aquest dissabte al matí, quan prendrà part en un campionat internacional a l'estació andorrana de Grandvalira. Valentín, que és una de les vuit integrants de la selecció catalana, hi participarà en l'especialitat de descens, que consta de dues baixades, tot i que per a la classificació només comptarà la més ràpida. La santvicentina tindrà com a rivals esquiadores d'altres combinats del continent, com els d'Andorra i Mònaco.

El cap de setmana següent, Valentín es desplaçarà fins a l'estació francesa de Porté Puymorens per prendre part en el campionat de Catalunya d'esquí adaptat. La bagenca disputarà dos descensos, que es posaran en marxa el diumenge 12 de març a partir de les deu del matí.

Un dels plats forts de la temporada per a la santvicentina serà, sens dubte, els Jocs Olímpics d'Hivern de Special Olympics, que es disputaran a Àustria del 14 al 25 de març. Valentín, que el proper dilluns serà rebuda a l'ajuntament de Sant Vicenç, prendrà part en les proves del supergegant (els dies 18 i 19) i d'eslàlom (el 20 i 21).

Finalment, la bagenca disputarà el campionat de Catalunya de gimnàstica a Lleida, en una data que encara està pendent de confirmació, però tot indica que serà el diumenge 2 d'abril.