Navarcles va ser l'escenari del Trial de Sant Valentí, la segona prova puntuable per al Trial Social del Bages, després de la que es va disputar ara fa unes setmanes a la zona de Can Taulé (Valls de Tor-roella).

L'entitat organitzadora, el Moto Club Manresa, va apostar per un circuit molt tècnic i espectacular, en el qual els pilots van haver de realitzar un total de tres voltes en un traçat amb sis zones d'alt nivell. La bona meteorologia va fer que molts curiosos s'acostessin a veure la competició, especialment a la zona dels troncs, que va donar un aire més èpic al campionat.

Els participants es van repartir en quatre categories segons el seu nivell. En el nivell groc, el primer classificat va ser Albert Massaguer (Beta), que va obtenir un total de cinc punts. Segon va ser David Massaguer (Gas Gas) amb set punts, i tercer va acabar Lluís Masó (Beta) amb vuit punts. Pel que fa al verd, el vençedor va ser Gabriel Riera (Beta) amb quatre punts, seguit de Josep Sala (Montesa) amb vuit i Miquel Cirera (Montesa) amb nou.

En el blau, els millor va ser Rui Alves (Gas Gas) amb 18 punts. Roger Puig (Montesa) va ser segon amb 19 punts, mentre que Javier Rodríguez (Gas Gas) va completar el podi amb 28. Finalment, en el vermell es va imposar Pere Borrellas (Gas Gas) amb 14 punts, que va superar Isaac Genís (Gas Gas), amb 39, i Jordi Estany (Beta), que en va obtenir 49.