El pilot finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) va ser el més ràpid en la segona jornada d'entrenaments de Fórmula 1, que se celebren aquests dies al circuit de Barcelona-Catalunya.

Raikkonen, que va completar un total de 108 voltes i va ser un dels pilots que més va rodar, va obtenir un millor registre de 1:20.960 en la sessió de tarda, que li va permetre batre l'anglès Lewis Hamilton (Mercedes), que va ser el millor el dia inaugural. En la jornada matinal, Hamilton va aturar el cronòmetre en 1:20.983, el seu millor temps en les 66 voltes que va fer al traçat català. El tercer lloc del dia va ser del jove holandès Max Verstappen (Red Bull), que en va fer 89 però va quedar a més d'un segon dels dos pilots capdavanters, ja que va fer un temps d'1:22.200.

El nou company de Lewis Hamilton a Mercedes, el finlandès Valtteri Bottas, va estar molt per sota del nivell de l'anglès, ja que només va poder ser setè amb un registre d'1:22.986. Tot i aquest temps discret, Bottas va poder acumular quilòmetres amb el seu nou cotxe, ja que va fer 102 voltes.

Ahir cap dels dos pilots espa-nyols va sortir a la pista. A McLaren ho va fer el belga Stoffel Vandoorne, que va tenir molts problemes al matí i només va poder fer 40 voltes i un temps de 1:25.600, vuit dècimes més lent que el que havia fet l'asturià Fernando Alonso el primer dia. Per la seva banda, el rus Daniil Kvyat (Toro Rosso), que va substituir Carlos Sainz, va finalitzar la jornada en sisena posició, ja que va aturar el cronòmetre en 1:22.956. Finalment, el Williams del canadenc Lance Stroll no va poder prendre part en la sessió de tarda a causa d'un problema de subministrament de peces de fàbrica, i va acabar en l'onzena i darrera plaça del dia.