El president de l'ICL Manresa, Jaume Arnau, va desvelar ahir, en una entrevista al programa de ràdio Basket al dia, que l'ACB pretén que la temporada que ve la lliga no tingui play-offs. El màxim dirigent manresà ho va explicar en el decurs d'una conversa en què també va parlar dels cànons que ara mateix han de pagar els clubs i que poden quedar derogats en els propers dies, la qual cosa significaria més facilitats perquè ascendissin els equips de la LEB.

Sobre el sistema de competició, Arnau va opinar que la decisió de treure el play-off «és molt coherent i encertada. Una lliga sense play-offs faria que tots els partits fossin molt més importants i guanyaria interès». Segons el seu punt de vista, una lliga de 18 equips «hauria de tenir el Manresa sí o sí per la seva trajectòria, prestigi i perquè hem guanyat una lliga».

Sobre la temporada, va admetre que serà molt complicat fugir de l'última posició perquè «el calendari és dificilíssim i les xifres, que són horroroses, canten». També va afegir que «si s'elimina el cànon, serem un equip de LEB segur», i es va mostrar contrari al fet que se suprimeixi i favorable que es faci pagar.