El Madrid va tornar a recórrer a l'èpica i va aconseguir empatar tres a tres davant un Las Palmas que s'havia col·locat amb dos gols d'avantatge en el marcador i amb un jugador més al camp per l'expulsió de Bale.

El partit va tenir de tot. Isco va avançar els madridistes al minut 8, però ràpidament un Las Palmas que no es va arronsar i fins i tot va arribar a dominar el matx, va empatar mitjançant Tana al minut 10. Dos minuts després, l'àrbitre va mal anul·lar un gol a Morata per un fora de joc inexistent de Cristiano Ronaldo. Les ocasions es repetien per un i altre equip. Però en la represa tot es va precipitar. Gareth Bale es va autoexpulsar incomprensiblement en donar dues coces a Jonathan Viera i en empentar el canari, que se li havia encarat. Borbalán no s'ho va pensar i va expulsar el gal·lès al minut 49. Només cinc minuts després, Ramos va fer servir les mans per blocar un xut de David Simón i va provocar un penal que Jonathan Viera va transformar per posar l'1 a 2 al marcador. Immediatament després, Las Palmas semblava sentenciar el partit amb el tercer gol, obra de Boateng. Però el Madrid, tot i estar amb deu homes, va saber patir i va recórrer a orgull i fe per empatar un partit que semblava perdut. Jesé, que tornava al Bernabéu després del periple al PSG, va perdonar el quart gol canari i va donar ales a un Madrid que al minut 86 va fer el 2 a 3 de penal llançat per Cristiano Ronaldo, després d'unes mans clares de Dani Castellano. El portuguès va acabar empatant el matx amb un gran cop de cap a la sortida d'un córner i va rescatar un punt que semblava perdut.