Les instal·lacions del Circuit Verd de Moià van acollir la segona prova de la Copa Catalana de resistència, sota l'organització del Moto Club Moianès.

La participació, amb 80 pilots (40 equips), va ser una de les notes positives de les 3 Hores de Terra de Moià. En els primers compassos de la cursa van començar a perfilar-se els equips que acabarien lluitant per la victòria final.

El duet format per Marc Solà i Lluís Riera va imprimir un ritme endimoniat que Ramon Quer i Alba Vilaplana van semblar poder seguir. Més tard, coincidint amb els primers relleus, l'equip format per Enric Francisco i Óscar Geebelen es va situar líder. Quan la victòria de Francisco i Geeleben semblava clara, va aparèixer una genialitat de Marc Solà, que va protagonitzar un dels avançaments de la temporada. Aquesta remuntada in extremis (per només dos segons) va donar la victòria a l'equip Solà i Riera, davant de Geebelen i Francisco. Marc Calmet i Joan Noguera han completat les posicions de podi de RS sènior. Gerard Gómez i Adrià Sánchez s'han imposat còmodament en RS Júnior. En màster40, victòria per a l'equip format per Àlex Velasco i Jordi Pedro. En màster 50, triomf de Jordi Redón i Antoni Vilar.