La cursa de muntanya per equips 'Garmin Team Trail' que es disputarà els pròxims 17 i 18 de juny recorrerà un total de 200 quilòmetres, des de Castellar de n'Hug a Sant Cugat del Vallès, en què els corredors podran participar tant en solitari com en equip, realitzant relleus.

En un format de cursa de muntanya 'non stop', el circuit es dividirà en vuit etapes d'entre 20 i 30 quilòmetres, i enllaçarà camins i rutes emblemàtiques de les comarques del Berguedà, Bages, Moianès i Vallès Occidental, en un temps màxim de 36 hores.

En un recorregut que començarà a Castellar de n'Hug (Berguedà), municipi on neix el riu Llobregat, fins a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), els equips realitzaran els relleus dels seus participants en els anomenats 'Controls de Pas', nou municipis en els quals també es facilitarà avituallament.

Matadepera (Vallès Occidental) és un dels punts en els quals els equips podran fer els seus relleus, municipi que avui ha acollit la presentació de la carrera organitzada per RPM-MKTG, que assegura que l'entorn i el format seran "únics", "inexistents en les carreres per muntanya".

Els corredors podran participar en categoria mixta o en categoria 'Corporate', formada pels membres d'una mateixa empresa, una opció a l'alça en les carreres esportives.

Els equips podran comptar amb 2, 3 o 4 persones, encara que la competició també ofereix la possibilitat de participar en solitari amb una assistència que proporcionarà l'organització.

Alguns punts de la 'Garmin Team Trail', que tindrà lloc els pròxims 17 i 18 de juny, seran les Fonts del Llobregat, passant per la Via Nicolás, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí dels Bons Homes, el camí de l'antic Tramvia de Sang o la ruta medieval de l'aigua de la Sèquia de Manresa