El Reial Madrid va acumular la segona derrota seguida, després de perdre el lideratge de la lliga Endesa diumenge, en caure a la pista d'un dels equips cuers de l'Eurolliga. Els blancs van arribar a remuntar 18 punts al darrer quart, però van acabar claudicant.

Els turcs van començar amb molt encert des del perímetre i el Madrid va respondre amb una de les armes habituals, un bon Sergi Llull qui, juntament amb Ayón, van provocar que la derrota només fos per cinc punts al final dels primers deu minuts. En el segon quart hi va haver intercanvis de cistelles, sobretot de tres punts, però l'escapada otomana va arribar en el tercer període. El Madrid es va fondre en atac. L'aportació ofensiva de Daye i Pleiss no podia ser superada i el Galatasaray va ampliar la diferència a 18 punts quan faltava menys d'un minut per al final del tercer quart. En el definitiu, va iniciar-se la remuntada blanca per mitjà d'Anthony Randolph. Els triples de Doncic i Rudy i un bàsquet de l'eslovè van situar el 80-81. Llavors va reaccionar el conjunt d'Ataman, que va trobar novament Daye. Llull va disposar de dos tirs lliures per retallar el 87-84, però va errar el primer, va llançar a fallar el segon i Doncic no va anotar el triple final. Avui els blancs poden veure com el CSKA els empata si els russos vencen al Palau (21 hores).

El Baskonia respira una mica

Per la seva banda, el Baskonia va aconseguir una victòria essencial per tallar la mala ratxa de resultats a Europa i poder seguir aspirant a entrar als quarts de final. El triomf davant de l'EA7 Milà (87-74), el pitjor equip de la competició, però, va arribar després d'una primera meitat del partit igualat que va finalitzar amb 38-37. A la represa, els homes de Sito Alonso es van destapar i van decidir. El màxim anotador dels locals va ser Kim Tillie, amb 19 punts