El Barça Lassa va tornar a marxar escridassat del Palau Blaugrana després d'una nova derrota humiliant, sobretot per la imatge d'impotència i de desorganització total de l'equip en un primer quart dantesc. Només Tomic (en l'única cistella que va fer en tot el partit) i Faverani van trencar la defensa d'un CSKA que es va passejar damunt del parquet amb un parcial de 4-29. La resta del partit ja va sobrar, ja que l'avantatge rus va estar sempre per damunt dels vint punts. A més, el conjunt d'Itoudis va aixecar el peu de l'accelerador, conscient que calia dosificar. En el Barça només es va salvar la voluntat del jove Diagné a la represa i els punts de Vezenkov al segon quart. A hores d'ara, són els dos únics jugadors que mereixen quedar-se la temporada vinent.