L'Egiba va aconseguir una meritòria tercera plaça en la primera edició de la Mallorca-Gym Cup, una competició organitzada pel Club Xelska Balear i l'empresa Classic Events USA. Va aplegar 270 gimnastes d'arreu d'Espanya i de l'estranger. El format de la competició va permetre la participació de gimnastes de gran nivell internacional combinat amb d'altres de més joves. Hi van prendre part dotze gimnastes de l'Egiba, que van sumar 26 medalles.

Per equips, el club manresà, amb l'equip format per les júniors Andrea Carmona, Carla Font, Mar Palliso i Lorena Media, va ser tercer a la general, només superat per la formació local i pel North Stars Gymastics dels Estats Units.

Pel que fa a la classificació individual, al nivell 5 (el màxim), es va fer una classificació per edats i Andrea Carmona es va penjar l'or a la general i en paral·leles i terra, a més amés de la plata en barra i salt; Carla Font era terera a la general amb or en barra, plata en ter-ra i bronze en salt, totes elles entre les nascudes el 2002. Mar Palliso va ser primera a la general de la seva edat i or en salt i barra, plata en paral·leles i bronze en terra; en el mateix grup, Lorena Medina va ser segona amb or en paral·leles, plata en terra i bronze en la barra i salt. En el nivell 4, Berta Monteagudo s'imposa clarament i Laia Font era tercera a la general; Aina Solà va ser bronze en salt; Berta Franquesa no va poder completar totes les rotacions per una lesió. I en el nivell 3, Ona Sánchez va ser or a la general, i Bruna Rovira, tercera; també van destacar les medalles de Roxana Filip i de Victoria Luengo.