La victòria es resisteix per a un Avià que ahir va fer un partit molt irregular, sobretot en defensa, davant un rival directe en la lluita per la permanència com és el Sant Joan de Montcada.

El mal estat del terreny de joc va dificultar força el joc dels locals. en un enfrontament molt obert, amb alternatives d'uns i altres. La primera ocasió la van tenir els visitants amb un xut de Baena que va anar a fora fregant el pal. Era el minut 14 i un després, Miki López obria el marcador amb una rematada de cap a la sortida d'un córner. Al minut 25, l'equip de Montcada va disposar d'una falta indirecta dins de l'àrea però el llançament va sortir per sobre del travesser. Quan es complia la primera mitja hora, López va aprofitar un embolic dins l'àrea de l'Avià per fer l'1 a 1 després d'un servei de cantonada. Al descans es va arribar amb igualtat en el marcador.

A la represa, només començar, Franc va estar a punt de marcar amb un xut que va anar a fora de ben poc. No van tardar els visitants a avançar-se amb l'1 a 2 aprofitant Ray una acció de contracop al minut 52, presentant-se sol davant de Solanich. L'intercanvi de gols no es va aturar i Arnau, també rematant de cap un córner, va fer el 2 a 2 al min 61. A la recta final del matx, cap de les dues formacions es conformava amb l'empat, buscaven la victòria. Aquesta va descantar-se a favor del Sant Joan de Montcada amb un tercer gol d'Óscar, que es trobava lliure de marca dins de l'àrea.