El Divina Seguros Joventut i el Rio Natura Monbus, els dos equips que precedeixen l'ICL en la taula de classificació (tenen tres victòries més) juguen aquest migdia els seus partits corresponents a la jornada 23.

Els badalonins juguen a la seva pista davant el Movistar Estudiantes (12.30 h), en un partit idoni perquè els verd-i-negres obtinguin la setena victòria a la Lliga Endesa. Per la seva banda, els gallecs ho tenen molt més complicat, ja que visiten la pista de l'Herbalife (13 h), que es voldrà refer de la seva eliminació als quarts de final de l'Eurocup davant el Hapoel Jerusalem israelià.

En els altres duels que es disputen a les 12.30 hores, el Barça Lassa buscarà passar pàgina d'una nova desfeta a l'Eurolliga a casa davant un UCAM Múrcia que ha perdut al Palau Blaugrana en les seves disset visites anteriors. Per la seva banda, el RETAbet Bilbao intentarà mantenir la vuitena plaça a la seva pista davant l'Unicaja, i el Montakit Fuenlabrada rebrà el Tecnyconta Saragossa amb l'objectiu de no despenjar-se de la lluita pels play-off.

Finalment, la jornada es tancarà a partir de les 18.30 h amb el que probablement és el matx més destacat. El Baskonia, que actualment és quart a la classificació, rebrà al Buesa Arena el València Basket, que és tercer amb una derrota menys que els bascos.

Kane i Marelja reforcen el Betis

L'equip que descansa aquesta jornada és el Reial Betis Energía Plus, que acumula un total de set victòries, una per sobre de les plaçes de descens. Per tal d'evitar patiments i segellar la permanència al més aviat possible, el club sevillà s'ha reforçat amb l'exterior nord-americà Deandre Kane, que estava fent un gran paper a l'Eurocup amb el Nizhny Novgorod rus, i el jove pivot serbi Aleksandar Marelja, que fins ara militava al Mega Leks del seu país.