L'Igualada Calaf Grup va perdre al Palau Blaugrana per 7-3. El conjunt anoienc va plantar cara en tot moment al líder, però a la segona meitat va abaixar la intensitat a causa de la manca de rotacions.

Els igualadins van sortir molt bé durant la primera meitat i als 18 segons ja guanyaven per 0-1. Els blaugrana, tot i no trobar-se còmodes damunt la pista, van reaccionar i van remuntar 2-1. L'Igualada Calaf Grup no va perdre la cara al partit i es va tornar a posar al davant, 2-3. Just abans del descans el Barça va empatar. A la represa, els anoiencs van abaixar el llistó i van començar a cometre errors defensius. Els locals van aprofitar les errades per agafar avantatge en el marcador. En els darrers minuts el Barça Lassa va ser el clar dominador.